rajnai rizling kostoló vip borklub

VIP BORKLUB – Rizlingrajongók és tabudöntögetők

?Mikor: 2023. Január. 23 Hétfő 19:00

?Hol: Kóstolom Borbár

FIGYELEM – EARLY BIRD jegyek csak december 31-ig elérhetőek!

Early Bird kedvezmény: 23.500,- Ft

Normál jegyár: 26.900,- Ft 

Limitált létszám: 12 fő !!!

Sokunk kedvenc fajtája a rajnai rizling, nem tagadás, nehéz nem szeretni. A világ legnépszerűbb fajtája borrajongók között. Lelőhelye már nem csupán Rheingau, Wachau és Elzász. A világ szinte minden pontján, ahol érdemben készítenek borokat megtalálni a fajtát már és egyre jobb tételeket hoznak az évjáratok. Loosen oregoni rizlingjeitől egészen Új-Zélandig találni érdekes és figyelemreméltó tételeket.

Erről fogunk többek között beszélgeti Tar Ferivel a 2023-as évad első borklubján és 12 fantasztikus bort hozunk Nektek.

Mit pontosan? Azt nem áruljuk el, de az biztos, hogy Feri 6 TOP Rajnia lesz az egyik oldalon, a másik oldalon pedig tabukat döntögetünk, és valószínű nem csak rizlingekkel.

12 TOP fehérbor a világ különböző pontjáról, főleg Rajnai Rizlingek. Történetek a borászatokról, fajtáról és borokról, szakértő, laza közegben.

Milyen borokra számíthattok? Utolsó palackok, különleges évjáratok, izgalmas rizlingek, meglepetések és top fehérbor vak kóstolással!

12 + 1 tétel és még ki tudja mit hoz az este.

JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓAK DECEMBER 31-IG 23.500,- / DECEMBER 31-UTÁN 26.900.- FORINTOS JEGYÁRON, AMELY TARTALMAZZA A KÓSTOLÓSORT ÉS A BORKORCSOLYÁT IS.