1920×1080-event-cover

03/06 – VIP BORKLUB – Pinot Noir és társai

?Mikor: 2023. Március 6 Hétfő 19:00

?Hol: Kóstolom Borbár

FIGYELEM – EARLY BIRD jegyek csak december 31-ig elérhetőek!

Early Bird kedvezmény: 24.900,- Ft

Normál jegyár: 29.500,- Ft 

Limitált létszám: 20 fő !!!

A vörösborok királynője hol máshol készülne, mint Burgundiában! A legizgalmasabb tételek itt kerülnek palackba a fajtából. De biztos ez?

Ezt feszegetjük egy rendhagyó kóstoló keretein belül, ahol Tar Feri hoz három Pinot noir-t és Zsolt szintén hármat, melyek „más” világból valók. Ezután 3 majdnem pinot noir fog megütközni 3 pinot noir hasonmással. 

Ez mit is jelent pontosan? Számos olyan fajta van, ami hordozza a Pinot noir karakterisztikáját, de nyilván több szempont tekintetében sem hasonlít a klasszikus pinot noirok-hoz. Keressük az eleganciát, a finom szerkezetet, a sokrétű mély vörösborokat, ami miatt igazán érdemes foglalkozni ezzel a szép szakmával.

„A borkedvelők azért szeretik ezt a fajtát szerintem, mert nagyon mély és elegáns, kifinomult. Hosszan lehet pörgetni a pohárban és elvarázsolja a borkedvelőket. Olyan borok ezek, amivel készülünk, hogy nélkülünk is elmesélik a termőhely karakterét és gyönyörködtetik a halandó borrajongókat.” mondta Zsolt.

12 TOP Pinot Noir (vagy valami hasonló) biztos lesz a kóstolón. Ha ismeritek Tar Ferencet (Finewines) vagy Zsoltot biztosra mehettek, hogy kisimulnak majd a ráncaitok ezektől a tételektől a világ különböző pontjairól.

A borsor egy részét hamarosan publikáljuk…

JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓAK DECEMBER 31-IG 24.900,- / DECEMBER 31-UTÁN 29.500.- FORINTOS JEGYÁRON, AMELY TARTALMAZZA A KÓSTOLÓSORT ÉS A BORKORCSOLYÁT IS.