Borbár Buda szívében
Borozni, kóstolni, beülni, egyedül, barátokkal, randira, társasággal, kollégákkal.

Kóstolom Borbár

Buda szívében

Az elmúlt négy évben több mint 5000 féle bort kóstoltunk végig, több mint 100 borászat fordult meg nálunk és több mint 2000 vendég járt kóstolóinkon, eseményeinken. Nekünk a legfontosabb ezek után is, hogy a Ti igényeitek alapján a legjobb borokat válogassuk, és olyan hangulatot varázsoljunk a borbárba, hogy bármikor szívesen nálunk töltsetek pár órát, vagy akár egy egész estét barátokkal, párotokkal, kollégákkal Buda szívében a Milleráris Park mellett, a Kóstolomban.

Borok & ételek

borok

A legfinomabb magyar és külföldi borok

Borkínálatunkat alapvetően a hazai top borkínálatból válogatjuk, azon borászoktól, akikkel jól tudunk és szeretünk is együtt dolgozni. Fontos számunkra a fenntarthatóság és a természetes borkészítés, de a legfontosabb, hogy a borok finomak legyenek. A kínálatunk 70%-a kimagasló hazai termelők különleges tételeiből áll, de ezen felül a világ különböző pontjairól, több mint 17 országból tartunk különlegességeket és érdekességeket a borfanatikus, borkedvelő közönség számára.

Események

esemenyek

Borkóstolók és borpárbaj

Kiemelten fontos számunkra, hogy érdekes programokat és boros eseményeket szervezzünk hétről hétre Nektek. Különböző tematikák mentén (borászok, borvidékek, országok) alakítjuk az eseményeinket, és mindig van egy kis csavar, hogy eltérjünk a konvencionális kóstolóktól és minél több játékosságot csempésszünk az eseményeinkbe. A borpárbaj az egyik legizgalmasabb kóstolónk, de havi rendszerességgel van borklubunk, tematikus borestjeink és szeptembertől beindul egy rég dédelgetett álmunk, a malátaklub. 

A borbár kínálatában találkozhatsz, több mint

0
ország
0
borászat
0
féle borával

Webshop

vásárolj finom borokat online

A Kóstolom Borbár megnyitása óta több mint négyezer féle bort kóstoltunk meg. Ennek köszönhetően egyrészt elég széles rálátást szereztünk a határainkon belüli és túli borkínálatra, másrészt a tapasztalataink, illetve a vendégeink folyamatos visszajelzései alapján szép számban összegyűltek a kedvenc tételek, amiket szeretnénk veletek is megosztani! 

Kiemelt borcsomagok

unnepi-borvalogatas-csomagajanlat copy

Ünnepi borválogatás

Cseri Legenda – 2017
Malatinszky Cabernet franc – 2015 
Sümegi Ákos Viognier – 2021  
Villa Gyetvai Rajnai rizling – 2020  
Simigh Cabernet franc – 2018   
Steigler Kékfrankos – 2020 

karacsonyi-boldogsaghoz-csomagajanlat

Karácsonyi boldogsághoz

Malatinszky Kúria Organic Wine Estate – Noblesse Cabernet Sauvignon – 2015
Streit Zagonyi Borászat – Kékfrankos – 2016
Sümegi Ákos Pincészete -Szekszárdi Kékfrankos válogatás – 2019  
Borbély Családi Pincészet – KARÓS Olaszrizling limited selection- 2018
Cseri Pincészet – II. Secundus Barni’s Riesling – 2021  
Skrabski – Rajnai rizling – 2021

Legyen tiéd a Borbár egy napra vagy egy estére!

Üzleti reggelik • partnertalálkozók • üzleti prezentációk • sajtótájékoztatók • születésnapok • privát rendezvények  

Nyitásunk óta szervezünk sajtótájékoztatókat, születésnapi bulikat, tejfakasztókat, egyedi boros eseményeket, céges reggeliket és vacsorákat, és minden rendezvényt egyedivé és megismételhetetlenné teszünk vendégeink számára. Megbeszéljük Veletek a pontos igényeiteket, amennyiben tudjuk, tovább színesítjük azt, és leszervezzük, hogy nektek már csak részt kelljen venni rajta és jól érezni magatokat.

Béreld ki a borbárt személyzettel, szakértőinkkel, teljes technikai felszereléssel (hangosítás, kivetítő, nagyképernyős tévé) és minden egyéb kellékkel.

bereld-ki-a-borbart

Borászatok

Több mint 50 partnerrel dolgozunk közvetlenül együtt, tudjuk mely boraik vannak éppen a csúcson, mely évjáratok különösen izgalmasak, és gyakran a pince mélyéről még az utolsó palackokat is elhozzuk Nektek.

Rólunk mondták

legyél klubtag

Csatlakozz a Borbár klubhoz

Friss információk eseményekről, borakciókról és videóinkról.
Iratkozz fel, és legyél törzsvendégünk. 10% törzsvendégkártya és egyéb ajándékok.