KÓSTOLOM BORBÁR

750×200-Kostolom

SAUVIGNON BLANC A HÁZBAN


Sauvignon Blanc-ok out of the box! Tudjuk mit isztok az idén nyáron, amikor épp nem a rosét töltitek kétkézzel a hajón, vagy a teraszon grillezés közben. Friss, üde, egres, bodza és a klasszikus vágott fű beköltözött a palackokba, mi pedig elhoztuk nektek a borbárba, illetve házhoz is rendelhetitek 10% kedvezménnyel most.

SAUVIGNON BLANC A NYÁR SLÁGERE >>>

Everything happens for a reisling!


Rizlingek nélkül kevesebbek lennénk, nem lenne kerek a világ. Éppen ezért összeszedtünk nektek 6 remekbe szabott rajnait!

Rizlingek a házban >>>

Nem található esemény

Borbár


Állandóan változó portfólióval, borászokkal, beszélgetésekkel, szakmai előadásokkal, kedvenc zenéinkkel várunk. Munka utáni szimpla borozásra, borkóstolóra, esti szórakozásra, céges, vagy privát bulikra. A Kóstolom Borbárban, jó borokkal körülvéve, bármikor otthon érezheted magad, érkezz akár társaságban, akár egyedül.
Balkán borcsomag_kostolom_webshop

Webshop


Állandóan változó szortimenttel folyamatosan keressük és kutatjuk nektek a legizgalmasabb borokat. Ha pedig otthon kóstolnátok, rendeljetek webshopunkból és kiszállítjuk nektek 48 óra alatt legkésőbb, Budapesten belül már akár a rendelés napján. Minden borcsomag mellé adunk egy kis ajándékot és meglepetést is Nektek.

Kell egy hely,
egy Műhely,
egy Borbár!


Állandóan változó szortimentünk mellett Jásdi, Béres bor és Fenegyerek Pálinka pont is vagyunk, azaz a teljes készletüket megvásárolhatjátok nálunk kisker áron!

Borbár klub

Friss információk eseményekről, borakciókról és videóinkról.
Iratkozz fel legyél törzsvendégünk. 10% Törzsvendégkártya és egyéb ajándékok.

Legfrissebb híreink


2022-07-01
(websize) DSC_0145

“Judgement of Budapest?” Mr. Kóstolom újvilági tornádóval rombolta Rizling Guru óvilágát

“Judgement of Budapest?” Mr. Kóstolom újvilági tornádóval rombolta Rizling Guru óvilágát   Humayer Dávid, Játékmester beszámolója   Különleges “Special Edition” Borpárbajhoz érkeztünk, ahol a párbajok történetében […]
2021-12-17
211123 Df Kóstolom Karácsony33439 (1)

Egy legendás bor és egy legendás lasagne recept!

A következő napokban nem csak borokat, hanem recepteket is fogunk nektek hozni borász barátainktól, hogy ezzel is segítsük a készülődést. Legalább annyi fejtörést okoz sokunknak a […]
2021-12-17
vancsik-szilagyi-borparbaj-donto–Kostolomborbar

Döntőhőz méltó Párbajt hozott a 2. évad döntője!

Beszámoló, Humayer Dávid, Játékmester tollából   Egyik párbaj előtt sem bírom ki, hogy ne kezdjek el egy forgatókönyvet felállítani vajon melyik kategóriában melyik bor fog nyerni. […]