Asztalfoglalás

Foglalj asztalt Buda szívében

Borozni, kóstolni, beülni, egyedül, barátokkal, randira, társasággal, kollégákkal

Figyelem! Az asztalfoglalás akkor érvényes, ha kollegáink visszaigazolták emailben.

Kóstolom Winbar Buda

Nem csak egy borbár

A város legmenőbb borbárja a II. kerületben van!

2023-ban a „Legjobb borbár” kategóriában a Kóstolom Borbár nyerte el a Vince-díjat. A Vince magazin által meghirdetett megmérettetésen többkörös szakmai- és közönségszavazáson lett első helyezett a borbár, ami 2018-ban nyílt a kerület népszerű gasztro-negyedében, a Káplár utcában. A környékbeliek hamar megszerették a jóhangulatú helyet, ahol jelenleg is kétszáz féle borból, félszáz pezsgőből és ennél is több párlatból válogathatnak az alkalomnak, a hangulatuknak és a pénztárcájuknak megfelelően. 

 

A borbár kínálatában találkozhatsz, több mint

0
ország
0
borászat
0
féle borával

Rólunk mondták

Orsolya Szalmás
2023-03-06
Nagyon kedvesek a felszolgálók, kiváló hangulata van a Bárnak, csak ajánlani tudom! :)
Kristóf Diószegi
2023-02-17
A minőség, kultúra, hangulat és a tudás megtestesítői. Gasztronómiai és borkultúra élmény. Maximális ajánlás!
Markus Gutmann
2023-02-06
Sehr nette, sympathische Weinbar etwas abseits vom touristischen Zentrum. Sehr gute Weine und Beratung zu fairen Preisen. Jedenfalls einen Umweg wert. Wir kommen sicher wieder.

Gyakori kérdések

Foglalásod online, díjtalanul a https://www.kostolomborbar.hu/asztalfoglalas/ link alatt tudod leadni. Arra figyelj, hogy a foglalásod csak akkor lesz véglegesítve, ha kollégáink írásban visszaigazolják. Tudsz asztalt foglalni központi telefonszámunkon is: +36 1 443 3717

Asztalfoglalást 12 órával előre, illetve a következő napra tudunk rögzíteni. Ha nem aznapra foglaltok online asztalt és még nem kaptatok írásos visszaigazolást, az amiatt is lehet, hogy kollégáink még nem tudták feldolgozni a foglalásodat. Igyekszünk mindere gyorsan reagálni, de előfordulhat, hogy aznap nem tudunk írni, ezért érdemes telefonon megerősítést kérni nyitvatartási időben: +36 30 468 2077

Üzletünkben természetes lehetőség van bankkártyával való fizetésre.

Üzletünkben vendégeink nem tudnak SZÉP kártyával fizetni.

Mivel lépcsőn kell bejönni hozzánk, sajnos nem vagyunk akadálymentes hely.

Igen, abszolút kutyabarát hely vagyunk, szívesen látunk titeket vendégül négylábú kedvenceitekkel (is).

Természetesen igen, üzletünkben különböző hidegtálak és prémium sonkák, szalámik, olívaolaj, különböző krémek és sajtválaszték is elérhető. Büszkék vagyunk a hazai beszállítóinkra, amiből lehet természetesen hazai prémium termékeket tartunk és igyekszünk mindig új finomságokat is behozni a kínálatba. Étlapunk itt megtekinthető.

Mivel közel 200 féle bort tartunk, viszonylag gyakran frissítjük a borlapunkat. Ide kattintva tudtok tájékozódni, hogy milyen borokat tartunk és mit érdemes tőlünk rendelni.

Webshopunkban pinceáron házhoz is szállítjuk Nektek a borokat, nézzetek körbe és rendeljetek tőlünk aktuális kedvezményes borcsomagjaink közül:

https://kostolomborkereskedes.hu/borcsomagok

Mindig tartunk minőségi különleges söröket is, valamint elég széles rövidital kínálatunk van, közel 50 párlat közül tudtok választani: Gin, Vodka, Whisky, Pálinka és egyéb italkülönlegességek is vannak az itallapunkon, ami itt megtekinthető

Céges rendezvényekkel kapcsolatban telefonon és e-mailben is tudunk tájékoztatást nyújtani, itt közvetlenül is tudtok küldeni nekünk egy üzenetet és felvesszük veletek a kapcsolatot.

További elérhetőségek céges események számára:
Rendezvényszervezés

borbar@kostolom.hu

+36 70 360 8169