Rendezvényszervezés

Legyen tiéd a borbár

egy napra, vagy egy estére! ​

  • Szeretnél egy felejthetetlen rendezvényt, amit még utána sokáig emlegettek majd?
  • Szeretnél imponálni üzleti partnereidnek, kollégáidnak?
  • Szeretnéd, ha a rendezvényed egy színvonalas, budai helyszínen lenne?
  • Szeretnél garantáltan jó borokat kóstolni?
  • Akkor csapj le erre a lehetőségre! Egyéni igények alapján borbárunk kibérelhető!

Üzleti és céges ajánlataink

nyűgözd le kollégáidat és ügyfeleidet! 

borok-etelek

Üzleti Találkozók - Sales Meetingek - Prezentációk

Üzleti reggeli, ebéd, esti összejövetel: étel-ital biztosítása és ár kialakítása megbeszélés alapján. Kijelzőnkhöz mobillal, tablettel vagy pc-vel egy gombnyomással lehet csatlakozni, kihangosítási lehetőség is van. Skype meetingekhez is biztosítunk igény szerint eszközöket.

borok-etelek copy

Céges Rendezvények

Vállaljuk akár borsorral egybekötött céges rendezvények teljes körű lebonyolítását is. A borokat egyedi igény alapján válogatjuk össze, szükség szerint szakmai borkóstolót is tartunk. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

Privát rendezvények

legyen a te napod felejthetetlen! 

Születésnapok – Legény-, lánybúcsúk – Privát borkóstolók

Egyedi, különleges prémiumbor és rövidital választékkal várunk Téged és vendégeidet, ezen felül bármilyen bort és italkülönlegességet igény szerint beszerzünk! Hidegtáljainkat prémium minőségű sonkák, szalámik, sajtok, olivabogyó, olivaolaj-válogatásunkból állítjuk össze. 

Ezen felül saját kérés alapján is összeállítjuk az ételkínálatot. Bármilyen ételérzékenység esetén tudunk külön készülni. 

Egyedi borkóstolót is kérhettek, mi vállaljuk a teljes lebonyolítást, egyéni ízléseteknek és kéréseteknek megfelelően összeállított borsorral!

esemenyek
borok

Borászatok részére

rólad szólnak a hírek 

Szeretnél közelebb kerülni a borfogyasztókhoz? Borászatoknak kínálunk bemutatkozási lehetőséget: új évjárat bemutatása, teljes portfólió bemutatása. Igény szerint vállaljuk sajtótájékoztató lebonyolítását vagy megszervezését is. Ha nem tudod vagy nem szeretnél a közönséggel törődni: bízd ránk! Szakmai célcsoportnak megfelelő közönséget verbuválunk gyorsan. Ha eleged van az unalmas sétáló kóstolókból, ahol egy vagy a sok közül és szeretnél egy eseményt, aminek a marketingjét, fotókat, promócióját profikra bíznád, akkor hívj és dolgozzunk együtt. Több szempontból is jól fogsz járni, de ezt majd személyesen!

Hogyan garantáljuk rendezvényed sikerét? 

01.

Borbárunk könnyen megközelíthető helyen, Buda szívében helyezkedik el! 

Profi hang-, és kivetítés technikával várunk mindkét termünkben! Teljesen fel vagyunk készülve egy online meeting, vagy egy profi prezentáció legmagasabb szintű megtartására. A Millenáris Park mellett vagyunk könnyen megközelíthető helyszínen Buda szívében.

02.

Garantáltan jó borok és finom ételek vesznek körül!

 Bár a szortimentünk nagyobbik része magyar borokból tevődik össze, remek választékunk van kevésbé ismert és elismert külföldi borokból, champagne- okból is! Nincs lehetetlen, igény szerint bármit beszerzünk, ha nem találjátok meg a kínálatunk között. Hideg ételeink csak prémium alapanyagból készülnek és igazi válogatott finomságok.

03.

Események, rendezvények

Legyen szó egy baráti kóstolóról, leány-, vagy legénybúcsúról, céges reggeliről, prezentációról, vagy céges összejövetelről, buliról, jó helyen jártok. Ideális helyszín vagyunk egészen 50 főig. Belső termünkben 30 főig tudunk Titeket fogadni, de az egész borbárt is ki tudjátok bérelni egészen 50 főig kényelmesen elfértek.

04.

Teljes esemény szervezése, bízd ránk a részleteket is!

 

Elég csak elmondanod a célodat az eseménnyel, mi minden részletet kitalálunk, valamint segítünk megszervezni és elintézni mindent. Nektek csak egy dolgotok van, egy igazán felhőtlen estét eltölteni nálunk.

Ajánlatkérés

Legyen a következő esemény a Ti rendezvényetek! Várunk sok szeretettel.
Kérjétek bátran egyedi ajánlatainkat!

Nézz körbe nálunk!