Rendezvényszervezés

Üzleti és céges ajánlataink

nyűgözd le kollégáidat és ügyfeleidet! 

Céges Rendezvények - Üzleti Találkozók - Sales Meetingek - Prezentációk

Vállaljuk akár borsorral egybekötött céges rendezvények teljes körű lebonyolítását is. A borokat egyedi igény alapján válogatjuk össze, szükség szerint szakmai borkóstolót is tartunk. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

borok-etelek copy
esemenyek

Privát rendezvények

legyen a te napod felejthetetlen! 

Születésnapok – Legény-, lánybúcsúk – Privát borkóstolók

Egyedi, különleges prémiumbor és rövidital választékkal várunk Téged és vendégeidet, ezen felül bármilyen bort és italkülönlegességet igény szerint beszerzünk! Hidegtáljainkat prémium minőségű sonkák, szalámik, sajtok, olivabogyó, olivaolaj-válogatásunkból állítjuk össze. 

Ezen felül saját kérés alapján is összeállítjuk az ételkínálatot. Bármilyen ételérzékenység esetén tudunk külön készülni. 

Egyedi borkóstolót is kérhettek, mi vállaljuk a teljes lebonyolítást, egyéni ízléseteknek és kéréseteknek megfelelően összeállított borsorral!

Borászatok részére

rólad szólnak a hírek 

Szeretnél közelebb kerülni a borfogyasztókhoz? Borászatoknak kínálunk bemutatkozási lehetőséget: új évjárat bemutatása, teljes portfólió bemutatása. Igény szerint vállaljuk sajtótájékoztató lebonyolítását vagy megszervezését is. Ha nem tudod vagy nem szeretnél a közönséggel törődni: bízd ránk! Szakmai célcsoportnak megfelelő közönséget verbuválunk gyorsan. Ha eleged van az unalmas sétáló kóstolókból, ahol egy vagy a sok közül és szeretnél egy eseményt, aminek a marketingjét, fotókat, promócióját profikra bíznád, akkor hívj és dolgozzunk együtt. Több szempontból is jól fogsz járni, de ezt majd személyesen!

borok

Hogyan garantáljuk rendezvényed sikerét? 

01.

Borbárunk könnyen megközelíthető helyen, Buda szívében helyezkedik el! 

Profi hang-, és kivetítés technikával várunk mindkét termünkben! Teljesen fel vagyunk készülve egy online meeting, vagy egy profi prezentáció legmagasabb szintű megtartására. A Millenáris Park mellett vagyunk könnyen megközelíthető helyszínen Buda szívében.

02.

Garantáltan jó borok és finom ételek vesznek körül!

 Bár a szortimentünk nagyobbik része magyar borokból tevődik össze, remek választékunk van kevésbé ismert és elismert külföldi borokból, champagne- okból is! Nincs lehetetlen, igény szerint bármit beszerzünk, ha nem találjátok meg a kínálatunk között. Hideg ételeink csak prémium alapanyagból készülnek és igazi válogatott finomságok.

03.

Események, rendezvények

Legyen szó egy baráti kóstolóról, leány-, vagy legénybúcsúról, céges reggeliről, prezentációról, vagy céges összejövetelről, buliról, jó helyen jártok. Ideális helyszín vagyunk egészen 50 főig. Belső termünkben 30 főig tudunk Titeket fogadni, de az egész borbárt is ki tudjátok bérelni egészen 50 főig kényelmesen elfértek.

04.

Teljes esemény szervezése, bízd ránk a részleteket is!

 

Elég csak elmondanod a célodat az eseménnyel, mi minden részletet kitalálunk, valamint segítünk megszervezni és elintézni mindent. Nektek csak egy dolgotok van, egy igazán felhőtlen estét eltölteni nálunk.

Ajánlatkérés

Legyen a következő esemény a Ti rendezvényetek! Várunk sok szeretettel.
Kérjétek bátran egyedi ajánlatainkat!

Nézz körbe nálunk!

Gyakori kérdések

A céges, üzleti reggeliktől kezdődően, a sajtótájékoztatón át, a teljesen szokványos céges eseményeken keresztül bármilyen programot lehet nálunk szervezni 50 főig. Két termünk van, az egyik 30 főig bérelhető, ha a teéjes borbárt szeretnétek 55 főig kényelmesen elfértek nálunk. Egyedi igényeket is tudtok velünk egyezeteteni.

Írj nekünk közvetlenül, vagy töltsd ki az oldalon található formot és felvesszük veletek a kapcsolatot és pontosítjuk az igényeket 24 órán belül, munkanapokon.

Üzletünkben természetes lehetőség van bankkártyával való fizetésre, de megállapodástól függően utalásra is van lehetőség. Céges esemény esetében az igények pontosítása után, adunk egy pontos árajánlatot, ahol az ital és ételkínálatotot, valamint az esemény pontos menetét egyeztetjük írásban. Az árajánlat elfogadása után megállapodunk a fizetési feltételekben. Tudjuk, hogy sok cég esetében vannak belső szabályzatot és pénzügyi folyamatok, rugalmasan tudunk alkalmazkodni az igényekhez.

Üzletünkben vendégeink nem tudnak SZÉP kártyával fizetni. Azt azért hozzátenném, hogy nem volt még rá példa, hogy valaki a céges, vagy privát eseményét SZÉP kártáyval akarta volna fizetni. A VISA és MASTER kártyák vizont közkedvelt eszközök nálunk a fizetésre és általában nagyon jól is működnek. Kollegáink rutinosan használják a bankártya terminált és ha kellően nagy az összeg, amit be kell ütni és emiatt esetleg sokat kellene várni, szívesen meghívjuk ilyenkor a fizető vendéget még egy finom pohár borra.

Mivel lépcsőn kell bejönni hozzánk, sajnos nem vagyunk akadálymentes hely.

Van lehetőség nálunk kihangosításra, mikorofon használatára. Nagyképernyős TV-hez tudtok csatlakozni vezeték nélkül is és prezentációkat tudtok megjeleníteni. Ezen felül szívesen szervezünk nektek igény szerint borkóstolót, vagy egyéb párlatkóstolókat, céges kvízversenyt, vagy akár a méltán híres BORPÁRBAJT is kérhetitek igény szerint, ha egy igazán vagány egyedülálló, interaktív boros kvízjátékot szeretnétek

Igen, abszolút kutyabarát hely vagyunk, szívesen látunk titeket vendégül négylábú kedvenceitekkel (is).

Természetesen igen, üzletünkben különböző hidegtálak és prémium sonkák, szalámik, olívaolaj, különböző krémek és sajtválaszték is elérhető. Büszkék vagyunk a hazai beszállítóinkra, amiből lehet természetesen hazai prémium termékeket tartunk és igyekszünk mindig új finomságokat is behozni a kínálatba. Étlapunk itt megtekinthető.

Mivel közel 200 féle bort tartunk, viszonylag gyakran frissítjük a borlapunkat. Ide kattintva tudtok tájékozódni, hogy milyen borokat tartunk és mit érdemes tőlünk rendelni.

Webshopunkban pinceáron házhoz is szállítjuk Nektek a borokat, nézzetek körbe és rendeljetek tőlünk aktuális kedvezményes borcsomagjaink közül:

https://kostolomborkereskedes.hu/borcsomagok

Mindig tartunk minőségi különleges söröket is, valamint elég széles rövidital kínálatunk van, közel 50 párlat közül tudtok választani: Gin, Vodka, Whisky, Pálinka és egyéb italkülönlegességek is vannak az itallapunkon, ami itt megtekinthető

Céges rendezvényekkel kapcsolatban telefonon és e-mailben is tudunk tájékoztatást nyújtani, itt közvetlenül is tudtok küldeni nekünk egy üzenetet és felvesszük veletek a kapcsolatot.

További elérhetőségek céges események számára:
Rendezvényszervezés

borbar@kostolom.hu

+36 70 360 8169