parallax background

Céges rendezvények - Születésnapok - Borkóstolók

kóstolom-sajtótájékoztató-villa -tolnay
kostolom-borbar-uzleti-talalkozo-szuletesnapok

ÜZLETI TALÁLKOZÓK - SALES MEETINGEK - PREZENTÁCIÓK


Üzleti reggeli, ebéd, esti összejövetel: étel-ital biztosítása és ár kialakítása megbeszélés alapján. Kijelzőnkhöz, mobillal, tabélettel vagy pc-vel egy gombnyomássallehet csatlakozni, kihangosítási lehetőség is van. SKYPE meetingekhez is biztosítunk igény szerint eszközöket.
Céges rendezvények_születésnapok_kostolom_borbar_buda

CÉGES RENDEZVÉNYEK - NE BÍZD A VÉLETLENRE A HANGULATOT


Céges rendezvények: vállaljuk akár borsorral egybekötött céges rendezvények teljes körű lebonyolítását is. A borokat egyedi igény alapján válogatjuk össze, szükség szerint szakmai borkóstolót is tartunk. A határnak itt csak a képzelet szab véget) Befogadóképesség: maximum 25 fő.

BORÁSZATOK RÉSZÉRE - RÓLAD SZÓLNAK A HÍREK


Szeretnél közelebb kerülni a borfogyasztókhoz? Borászatoknak kínálunk bemutatkozási lehetőséget: új évjárat bemutatása, teljes portfólió bemutatása. Igény szerint vállaljuk sajtótájékoztató lebonyolítását vagy megszervezését is. Ha nem tudod vagy nem szeretnél a közönséggel törődni: bízd ránk! Szakmai célcsoportnak megfelelő közönséget verbuválunk gyorsan. Ha eleged van az unalmas sétáló kóstolókból, ahol egy vagy a sok közül és szeretnél egy eseményt, aminek a marketingjét, fotókat, promóciót profikra bíznád, akkor hívj és dolgozzunk együtt. Több szempontból is jól fogsz járni, de ezt majd személyesen!

Borbárunkat élettel töltjük meg. Ide kattintva tudsz arról tájékozódni, hogy milyen soron következő eseményünk lesz.


06Júl

II. Borklub

2020-07-0626 900 Ft A jegyek elkeltek
08Júl

Ezerjó Birodalomból, Csetvei Kriszti a házban

2020-07-086 900 Ft 13 Elérhető mennyiség
“A boraimat szeretettel készítem, megteszem a tőlem telhetőt, igyekszem az évjárat előtt fejet hajtani, minden hordó és tartály bor a saját gyermekem. Folyamatosan tanulom a...
10Júl

Pop-up terasz Kóstoló!

2020-07-108 900 Ft 14 Elérhető mennyiség
Pop-up terasz Kóstolót tartok a Balaton egyik, ha nem a legszebb panorámás teraszán. 🙂   FIGYELEM!   HELYSZÍN: BALATON, GYENESDIÁS, DIÓTÖRŐ UTCA 3.   KEZDÉS:...