Céges rendezvényhelyszín

Céges rendezvényhelyszín Budán

Céges rendezvény • Üzleti Találkozók • Sales Meetingek • Prezentációk

Nyitásunk óta eltelt 5 évben számtalan társasági összejövetelhez biztosítottunk magas minőségű és kiemelkedően jó hangulatú környezetet. Vendégeink egyedi igényeihez igazodva alakítjuk ki az esemény étel és ital kínálatát, bár az alapválasztékunk még a borszakértők igényeit is kielégíti. Izgalmas vetélkedőkkel vagy egyedi borkóstolókkal tesszük emlékezetessé vendégeink számára a nálunk eltöltött időt.
Szívesen segítünk, foglalás vagy kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén!

borok-etelek copy

Szolgáltatásaink

hidegtalak
Hidegtálak, sajtok,sonkák
200-fele-bor
200 féle bor
50felepezsgo
50 féle pezsgő
roviditalok
50 féle párlat
kvizek
Bor -és párlat kóstolók
kvízek-vetélkedők
Kvízek, vetélkedők szervezése
prezentacios-eszkozok
Prezentációs eszközök
hangtechnika
Hangtechnika
ceges-ajanadekcsomagok
Céges ajándék borcsomagok

Termek

kostolom-borbar-winebar-buda-borparbaj-2023-best-winebar-ever1

Kisterem

kostolom-borbar-winebar-buda-borparbaj-2023-best-winebar-ever3

Nagyterem

Elérhetőség

Galéria

Gyakori kérdések

A céges, üzleti reggeliktől kezdődően, a sajtótájékoztatón át, a teljesen szokványos céges eseményeken keresztül bármilyen programot lehet nálunk szervezni 50 főig. Két termünk van, az egyik 30 főig bérelhető, ha a teéjes borbárt szeretnétek 55 főig kényelmesen elfértek nálunk. Egyedi igényeket is tudtok velünk egyezeteteni.

Írj nekünk közvetlenül, vagy töltsd ki az oldalon található formot és felvesszük veletek a kapcsolatot és pontosítjuk az igényeket 24 órán belül, munkanapokon.

Üzletünkben természetes lehetőség van bankkártyával való fizetésre, de megállapodástól függően utalásra is van lehetőség. Céges esemény esetében az igények pontosítása után, adunk egy pontos árajánlatot, ahol az ital és ételkínálatotot, valamint az esemény pontos menetét egyeztetjük írásban. Az árajánlat elfogadása után megállapodunk a fizetési feltételekben. Tudjuk, hogy sok cég esetében vannak belső szabályzatot és pénzügyi folyamatok, rugalmasan tudunk alkalmazkodni az igényekhez.

Üzletünkben vendégeink nem tudnak SZÉP kártyával fizetni. Azt azért hozzátenném, hogy nem volt még rá példa, hogy valaki a céges, vagy privát eseményét SZÉP kártáyval akarta volna fizetni. A VISA és MASTER kártyák vizont közkedvelt eszközök nálunk a fizetésre és általában nagyon jól is működnek. Kollegáink rutinosan használják a bankártya terminált és ha kellően nagy az összeg, amit be kell ütni és emiatt esetleg sokat kellene várni, szívesen meghívjuk ilyenkor a fizető vendéget még egy finom pohár borra.

Mivel lépcsőn kell bejönni hozzánk, sajnos nem vagyunk akadálymentes hely.

Van lehetőség nálunk kihangosításra, mikorofon használatára. Nagyképernyős TV-hez tudtok csatlakozni vezeték nélkül is és prezentációkat tudtok megjeleníteni. Ezen felül szívesen szervezünk nektek igény szerint borkóstolót, vagy egyéb párlatkóstolókat, céges kvízversenyt, vagy akár a méltán híres BORPÁRBAJT is kérhetitek igény szerint, ha egy igazán vagány egyedülálló, interaktív boros kvízjátékot szeretnétek

Igen, abszolút kutyabarát hely vagyunk, szívesen látunk titeket vendégül négylábú kedvenceitekkel (is).

Természetesen igen, üzletünkben különböző hidegtálak és prémium sonkák, szalámik, olívaolaj, különböző krémek és sajtválaszték is elérhető. Büszkék vagyunk a hazai beszállítóinkra, amiből lehet természetesen hazai prémium termékeket tartunk és igyekszünk mindig új finomságokat is behozni a kínálatba. Étlapunk itt megtekinthető.

Mivel közel 200 féle bort tartunk, viszonylag gyakran frissítjük a borlapunkat. Ide kattintva tudtok tájékozódni, hogy milyen borokat tartunk és mit érdemes tőlünk rendelni.

Webshopunkban pinceáron házhoz is szállítjuk Nektek a borokat, nézzetek körbe és rendeljetek tőlünk aktuális kedvezményes borcsomagjaink közül:

https://kostolomborkereskedes.hu/borcsomagok

Mindig tartunk minőségi különleges söröket is, valamint elég széles rövidital kínálatunk van, közel 50 párlat közül tudtok választani: Gin, Vodka, Whisky, Pálinka és egyéb italkülönlegességek is vannak az itallapunkon, ami itt megtekinthető

Céges rendezvényekkel kapcsolatban telefonon és e-mailben is tudunk tájékoztatást nyújtani, itt közvetlenül is tudtok küldeni nekünk egy üzenetet és felvesszük veletek a kapcsolatot.

További elérhetőségek céges események számára:
Rendezvényszervezés

borbar@kostolom.hu

+36 70 360 8169

Ajánlatkérés

Legyen a következő esemény a Ti rendezvényetek! Várunk sok szeretettel.
Kérjétek bátran egyedi ajánlatainkat!

Nézz körbe nálunk!