Karácsonyi csomagok

parallax background

Karácsonyi Borcsomagok

201111 Furmint Photo Kóstolom Palackok10268

LÁTOMÁS ÉS MEGÉRZÉS

Korábban nem sokan gondolták, hogy az 1967-ben nemesített, de csak 15 éve engedélyezett kabar szőlőfajta ilyen sokra hivatott. Most rögtön két iskolázásban, száraz házasításban és félszáraz fajtaborként is bemutatkozik: Tokaj-Hegyalja egy lehetséges új iránya ez, mi szóltunk előre!
201111 Furmint Photo Kóstolom Palackok10253

NAGYTÓTFALU AZ Ő BAKONYA

Siklós az új Villány, Péter ezt már régóta tudja, pedig még mindig fiatal. Mutassuk meg, hogy egy mediterrán bor is lehet játékos, nem feltétlenül a sűrű, nehéz cuccoké a jövő. Lendületes, hordót sem látott kékfrankos és tüzes, de jól iható franc; a dél-pannon újhullám két palackban.
201111 Furmint Photo Kóstolom Palackok10279

PINOT ÉS RIESLING

A Csobánc a badacsonyi régió szürke eminenciása, de hogy mennyire nem szürke valójában, arra hozunk rögtön két példát. Amit ezek a borok tudnak karakterben, összetettségben, és nem utolsósorban fogyaszthatóságban, azt a legkifinomultabb ízlésű borisszák is megsüvegelik.
201111 Furmint Photo Kóstolom Palackok10172

KARÁCSONYI MENÜ

A halászléhez szántuk a kadarkát, de egy gesztenyés pulyka mellett sem jön zavarba. A kéknyelűt a töltött káposztához, de egy jó lazactól sem sértődik meg. És egy kispalack aszút gondoltunk a diós bejgli után, esetleg helyett, mert aszú mindig kell. Hungarikumválogatás a karácsonyfa alá.
201111 Furmint Photo Kóstolom Palackok10300

Dolce Vita - Olaszország karácsonykor

A Monte Vulture oldalán kb. 600 méteren szüretelték ezeknek a boroknak az alapanyagát; helyi szőlőfajtákból, egy kis szövetkezeti pincénél, nagy hozzáértéssel készült szuperprofi tételek, a hedonista fogyasztónak és a terroirt faggató borjedinek egyaránt tetszeni szoktak.
Karácsonyi csomagok

AZ ÓVILÁGI ÚJVILÁG - Bulgária karácsonykor

Két éve dolgozunk a Yamantievs borászattal, így aki esetleg még nem ismeri őket, vagy csak általában kételyei vannak a bulgáriai borászat színvonalát illetően, annak itt egy majdnem új-zélandi sauvignon és egy telivér, délszaki vörös cuvée, ami bizony úgy készült, hogy beérett a szőlő.

Ha más karácsonyi ajánlataink is érdekelnek, ide kattintva látod hétről hétre bővülő kínálatunkat.


Egyedi karácsonyi csomagok, céges árajánlat kapcsán, ide kattintva tudsz érdeklődni.