14 900 Ft

1 készleten

 • BORPÁRBAJ II. ÉVAD DÖNTŐ
  MÁDÁM VINCE VS. A SZIKLA

  Az út a végéhez közeledik, de van még egy hegy, amit meg kell másznia annak, aki az örök dicsőséget akarja. Mádám VinCE az északi, míg A Szikla a déli oldalról indul neki. Sok hulla van már mögöttük. Fizikailag és lelkileg is elfáradtak már. Ki ér, hamarabb a hegy tetejére? Ha a csúcson találkoznak ki marad majd életben? Sietniük kell, mert a hegyen nagyon hideg lesz.
  Mindkét túlélőnek már csak két eszköze maradt a zsebében. Mádámnak egy VinCE top100 van az övére tűzve. A Szikla bundája alatt pedig egy Herr Kielmayertől kapott 5-ös felsorolás. Vajon fogják használni ezeket vagy a puszta öklükre hagyatkoznak?
  Zsákjukban már nincs élelem csak bor. Na de milyen bor?

  December 15-én 19:00-kor a Kóstolom Arénában kiderül.

  Mi ez az egész?
  A két résztvevő – "Mádám VinCE” és "A Szikla" – 5-5 bort hoznak magukkal, amelyeket VAKON, 5 különböző kategóriában prezentálnak majd a nagyérdeműnek. Úgy, mint:
  - Hétköznapi Fehér
  - Nagy fehér
  - Hétköznapi vörös
  - Nagy vörös
  - Jolly

  A közönség összesen 10 válogatott tételt kóstolhat.
  A kategóriák polci árait maximalizáltuk, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk.

  Játékmester: Humayer Dávid

  Az eseményen résztvevők egy telefonos program segítségével anonim módon szavaznak minden egyes kategória után. Tehát 10 bor és 5 szavazás után alakul ki a végeredmény, melyet ti határoztok meg!
  Emiatt kérünk benneteket, hozzátok el mobiltelefonjaitokat.

  Mit kell tudni a harcosokról?

  Mádám VinCE (Vancsik Ivett):
  Nemzetközi borakadémikus (DipWSET). Magyaroszág vezető boros magazinjának, a VinCE Magazinnak a főszerkesztője. Előtte a két legnagyobb online boros portálnak, a boraszportal.hu-nak és a vinoport.hu-nak, valamint a Winelovers 100 éves magazinnak volt főszerkesztője.

  “Félelmetes teljesítmény van mögötte. Hanyag eleganciával választja ki a borokat. Az önbizalma is megnőtt a két győztes párbaj után… Képes lesz megküzdeni a keménykötésű Sziklával?”

  A Szikla (Szilágyi László):
  A 2005-ben alapított Gizella Pincészet tulajdonosa és borásza. A borvidék másik sztárborásza, aki hihetetlen minőségű borai, a brutál nehezen megművelhető Szil-völgy meghódítása és az ultra-prémium Furmint-Hárslevelű házasításai miatt tartják a régió fénylő csillagának.

  „Előszőr jóbarátját a bortermelők egyik csillagát, majd a sommelier világ királynőjét győzte le. Ő nyerni jött és ezt mindig az eszünkben tartja. Minden legális eszközt használ csak, hogy győzzön. Nem érdekli más. Nem lehet meggyőzni az ezüstről. Az a nemesfémet nem ismeri.” (Humayer Dávid, Játékmster)

  Mindezt mennyiért?
  14 900 Ft

   
  Hogyan tudtok jeletkezni?:
  📞 Hívjatok: +36 30 973 1042
  ✉️ Írjatok: borbar@kostolom.hu
   
  ---------------------------------
  Ha otthon kóstolnátok, online is rendelhettek tőlünk borokat, pinceáron!
  👉 https://kostolom.wineshop.hu/
  Legénybúcsúk, borkóstolók, születésnapi bulik, vagy egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk!

Érdekelhetnek még…