Gazdasági mentőcsomag, avagy Karanténcsomag Kóstolom Style

22 000 Ft

1 db Pajzos T- Hárslevelű 2018

1 db Villa Tolnay Kéknyelű 2019
1 db Csetvei Ampfórás Ezerjó 2018

1 db Németh János Kadarka 2018

1 db St Donat Magma Kékfrankos 2018

1 db Yamantievs Villa Armira Merlot 2018

3 készleten

Leírás
Ezzel a csomaggal garantált a siker! Igazi különlegességek a legjobb áron, kifejezetten a hosszú hétköznapokra, online meetingekre, főzésekhez és a még hosszabb hétvégékre hangolva! Kiabál az asszony/férjurunk, elégedetlen a főnök, sikítoznak a gyerekek otthon? Nem gond, elvonulsz egy szobába, becsukod az ajtót (kulccsal lehetőleg) beleszippantasz a pohárba és már ott is vagy a a csopaki hegytetőn és élvezed a napsütést és megnyugtatják a lelekdet a szépen rendezett szőlők látványa. Aztán viszamész a való világba feltöltődve. Majd ha megint sok a történés, beleszippantasz – zárt ajtók mögött- a Kadarkába és a szekszárdi szőlősorok között látod magad ahogy a katonásan rendezett tőkők között bimbóznak a gyönyörő rózsák és belengi a levegőt a tavasz illata.
Asszem többet nem kell mondanom, én elvonulok és pohár Villa Armirával és a Bulgár tengerparton puposítok egy pár percig, amíg te megveszed a borcsomagot és majd megírod nekünk pár nap múlve, hogy milyen volt a túra. Deal done?

KISSZÁLLÍTÁS 48 ÓRÁN BELÜL AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

Budapesten belül személyesen is át tudjátok venni a megrendelt termékeket, hétfőtől péntekig 11:00-15:00 között üzletünkben:
II. Kerület, Káplár utca 19. (Millenáris Park középső bejáratától 50 méter)
Házhozszállítás esetén Budapesten és országhatáron belül 48 órán belül kiszállítjuk a megvásárolt borcsomagokat.

Érdekelhetnek még…