13 490 Ft

13 készleten

 • SBB & #GoVolcanic - "Először Magyarországon” 1.0 VULKANIKUS FEHÉREK

   
  A Somlói Borok Boltja és a #GoVolcanic 2021 őszi portfólió-bemutató sorozata, különleges, korábban Magyarországon még nem forgalmazott borokból!
   
  KÓSTOLÓ No.1.
  - VULKANIKUS FEHÉREK -
  AZORI SZIGETEKI FEHÉRBOROK VS. MAGYAR VULKANIKUS FEHÉREK
   
  Az esemény vakkóstoló lesz!
  A borokat kettesével szolgáljuk fel, 6 külföldi tételt 3 magyar borral párosítva. Értékelésük a Ti interaktív bevonásotokkal történik majd.
   
  "Az Azori szigetekkel “élőben" - mint a többi, jelenleg bemutatásra kerülő és az országban elsőként forgalmazott vulkanikus borral - először a 2019-es GoVolcanic nemzetközi vulkanikus csúcstalálkozón ismerkedtünk meg.
  Mindkét borászat ( PICO Wines - Pico szigetről és Anselmo MENDES - Terceira szigetről ) kiállítóként részt vett a 2019-es eseményen (https://2019.govolcanic.com) Mindkét borászat bora szerepelt John SZABO MS (www.johnszabo.com) mesterkurzusain, amin a világ legkiemelkedőbb vulkanikus borvidékeit mutatta meg.
  Összességében igaz minden vulkanikud borra az új portfólióban: a GV2019 tapasztalatok és visszajelzések alapján kezdtem el most belistázni sorban azokat a borokat, amik ott először fogytak el illetve, amiről a legtöbb pozitív visszajelzést kaptuk a résztvevőktől ill. a szakmától." - Cartwright Éva, a Somlói Borok Boltjának tulajdonosa
   
   
  - BORSOR -
  Anselmo Mendes Magma 2019 - Terceia, Azori Szigetek
  PICOWines Arinto dos Acores 2020 - PICO, Azores, PT
  Somlói Vándor Celli 2019 - Somló
  Anselmo Mendes Muros de Magma 2017 - Terceia, Azori Szigetek
  PICOWines Verdelho 2019 - PICO, Azores, PT
  Homonna Rány 2018 - Tokaj
  PICOWines Frei Gigante 2018 - PICO, Azores, PT
  PAP Wines Bazanite 2019 - Szent György-hegy
  Anselmo Mendes Alvarinho Private 2018 - Melgaco, PT
   
   
  - JEGYEK -
  JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓAK 13.490,- FORINTOS JEGYÁRON, AMELY TARTALMAZZA A KÓSTOLÓSORT, VIZET ÉS MINI HIDEGTÁLAT, OLÍVAOLAJAT, KENYERET.

Érdekelhetnek még…