Streit-Zagonyi borkóstoló

7 900 Ft

3 készleten

 • Regisztráció

  kostolom_borbar_event_cover_Streit

  "A Streit-Zagonyi borászat 5,5 hektáros ültetvényen gazdálkodik a villányi borvidéken. Eredet védett borainkat két éve kezdtük el forgalmazni, boraink komoly versenyeken bizonyították minőségüket. Borászatunk küldetése, hogy magas minőségű, elegáns borokat készítsünk a mindennapi fogyasztó számára is, és ötvözzük a magyar történelmi értékeket a borkultúrával.

  Álmodtunk egy nagyot, amelynek első mozzanata 2019 áprilisában, Villányban, az új borászatunk ünnepélyes alapkőletétele volt.

  A Kistelegdi István által tervezett épület energia pozitív, környezetbarát jellemzőkkel bír, így többet termel, mint amennyit fogyaszt. A falak nem megszokott dőlésszögei segítenek a fűtési költségek csökkentésében és az épület átszellőztetésében. További különlegessége, hogy az épületet kívülről egy fémlemez fogja lefedni, amely alá egy hőcserélő vízcső hálózatot építenek. Ez éjszaka a kozmikus égbolt lesugárzás hőjét hasznosítja majd, amely az épület hűtését segíti elő, a tervező szerint így egy világ színvonalon is páratlan épület fog Villányban állni."

   
  ---

  Borsor:

  1. Fremont’18

  2. Chardonnay’19

  3. Kékfrankos Rosé’19

  4. Dilara’17

  5. Kékfrankos’16 (még nem forgalmi tétel)

  6. Villányi Franc’16

  7. Cabernet Sauvignon’16

  8. Merlot’16 (még nem forgalmi tétel)

  ---

   
  JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓAK  7.900,- FORINTOS JEGYÁRON, AMELY TARTALMAZZA A KÓSTOLÓSORT ÉS A BORKORCSOLYÁT IS.
   
  ---
   
  Vedd fel velünk a kapcsolatot a borbar@kostolom.hu email címen vagy a +36309731042 telefonszámon, ha bármi kérdésed lenne.
  Várunk benneteket sok szeretettel!
  Kóstolom Borbár

Érdekelhetnek még…