parallax background

BORPÁRBAJ TOP 97 KIADVÁNY

10 Borpárbaj
14 szakértő
97 bor
1 kiadvány


Ilyen még nem készült a hazai borpiacon! A kiválasztás a szakmai elit kezében volt, az általuk legjobbnak ítélt borokkal szálltak versenybe, szóval itt mindegyik bor a maga nemében és kategóriájában különleges, de a sorrendet a fogyasztók határozták meg szavazataik alapján. Borpárbaj TOP borai között lenni nem csak szakmai megtiszteltetés, de élő kereskedelmi visszajelzés is a borászoknak, fogyasztói oldalról.

TOP BORCSOMAGOK

Összeválogattunk Nektek két különleges borcsomagot, mert szinte lehetetlen, hogy egy ilyen kiadvány átböngészése után az embernek ne jöjjön meg a kedve legalább egy üveg bort azonnal kinyitni.

Nomen est omen – mindegyik Top bor. Az egyik csomagban a Borpárbaj borai közül válogattuk be a saját kedvenceinket, a másik hat bor pedig a Kóstolom Borbár közönségkedvencei közül került ki!
borőparbaj-borcsomag-top97-kostolomborbar.hu

BORPÁRBAJ VÁLOGATÁS 6-OS BORCSOMAG


Ritkaságok, különlegességek. Egy csomagba gyűjtöttük a csapat kedvenceit a Borpárbaj borai közül. Szerintünk ezek a legjobb ár-érték arányú borok, hazánk top szakértőinek ajánlásával! Limitált mennyiségben rendelhető!
5

KÓSTOLOM CSAPAT AJÁNLÁSA 6-OS BORCSOMAG


Hat bor a Kóstolom Borbár elmúlt két évéből, amelyek nálunk egyértelmű közönségkedvencek, ugyanakkor termelőik talán még nincsenek igazán a köztudatban. Ezen igyekszünk most változtatni, a magunk szerény eszközeivel.